Asiakaspalvelu
0
Sulje

Kategoriat

Lajitteluperusteet

  Tietoa meistä

  LumenXL: luotettava valaisinten verkkokauppa jo vuodesta 2009

  Fokuksemme on ollut alusta asti laadukkaan ja energiatehokaan LED- valaistuksen tuominen kaikkien ulottuville kilpailukykyiseen hintaan. 

   

  Laatutakuu- LumenXL sitoutuu aina mahdollisimman nopeaan ja laadukkaaseen palveluun.

  1) LumenXL toimii aina Suomen ja EU:n lakien mukaan

  2) 14 päivää aikaa ilmoitta meille mahdollisista tuotevioista 

  3) 14 päivän palautusoikeus

  4) Rahat takaisin 14 päivän kuluessa palautuksesta 

  5) Asiakkaiden arviot ovat aina nähtävissä koko sivuston ja jokaisen tuotteen osalta 

   

  LumenXL tiimi

   

  Historia 

  LumenXL on maahaantuonut vuodesta 2009 lähtien Euroopassa ja Aasiassa valmistettuja korkealaatuisia LED-valaisimia. Päävarastomme sijaitsee Hollannin Enschedessä ja markkina-alueemme on pääasiassa Hollanti, Belgia, Ranska, Saksa, Tanska ja Suomi. Kaikkien tuotteiden laatu on taattu itsenäisen laadunvalvonnan toimesta. Voimme myös teettää juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivia mittatilauksella tehtyjä valaisinratkaisuja suurten tilausten yhteydessä. 

  Laatu 

  LED- valaistusteknologia on ottanut valtavia harppauksia viime vuosina, samalla kun valmistuskustannukset ovat laskeneet huomattavasti. Me tuomme tämän kehityksen parhaat palat suoraan kuluttajalle. Tuotteemme on valmistettu uusimpia tuotantotekniikoita hyödyntäen ja niiden laadunvalvonta on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme. Yhteistyökumppanimme ovat samoja valmistajia jotka valmistavat tunnettuja merkkejä kuten Philips, Osram ja Sylvania.

  Valikoima  

  Valikoimamme on vuosien varrella laajennettu kattamaan hätävalaisimia, jatkojohtoja, valonauhoja ja jouluvaloja. Kaikilla tuotteillamme on yksi yhteinen nimittävä tekijä: erinomainen laatu. Laatu on myös huomattu asiakkaidemme puolelta ja meistä onkin tullut Benelux-maiden suurin valoketjujen myyjä.  Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityishenkilöt, vuokrayritykset, ravintolat, kuin tapahtuma-alan ammattilaiset ja jälleenmyyjätkin. 

  LED -lamput ovat ihanteellinen korvaaja perinteiselle hehkulampulle paremman kestävyyden, pitkäikäisyyden ja ympäristöystävällisyyden ansiosta. Lisäksi lähes särkymättömät polykarbonaatista valmistetut kuvut mahdollistavat lamppujen jättämisen paikoilleen valoketjuun kuljetuksen tai siirtämisen ajaksi. Värikkäissä lampuissa puolestaan uudenlainen filamenttitekniikka mahdollistaa kirkkaamman värivalon luomisen hehkulamppuihin verrattuna. 

  Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai LED-valaistuksen viimeaikaisesta kehityksestä.

   

  Yhteystiedot

  Yrityksen nimi: LumenXL bv

  Osoite: Ingenieur Hanlostraat 15 7547 RD Enschede

  Yritystunnus: 66572541

  ALV numero: NL 856613654B01

  Sähköposti: [email protected]

  Puh: +358 942 4519 32

  Maa: Hollanti

   

   

  Vertaile 0

  Lisää tuotteita (max. 5)

  Vertaile