Tietoa meistä

LumenXL: hyvä valaistus, nopea toimitus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu.

Vuonna 2009 aloitimme valoketjujen ja LED-valaisimien myynnin valaistusasiantuntijoille, asentajille ja tukkukauppiaille Euroopassa. Vuosien saatossa valaisinvalikoimamme on laajentunut huomattavasti ja verkkokaupan volyymin kasvaessa toiminnan painopiste on siirtynyt suoraan kuluttajille myyntiin. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää ja tavoitteemme on ollut alusta alkaen yhdistää se kilpailukykyiseen hintaan.Pystymme saavuttamaan tämän koska hallitsemme koko tuotantoketjua: tuotesuunnittelusta ja tehdastuotannosta aina pakettisi pakkaamiseen Enscheden varastossamme, kaikki tapahtuu talon sisällä.

Asiakas on aina meille ykkönen

Sinä, asiakas, olet meille ykkösprioriteetti. Pyrimme aina tarjoamaan nopeinta ja edullisinta toimitustapaa, asuit sitten missä päin Eurooppaa tahansa. Tilauksen saavuttua saat 30 päivää harkinta-aikaa ja palautukset ovat meillä aina ilmaisia. Neuvomme mielellämme juuri sinulle sopivan valaistusratkaisun löytämisessä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse: +358753264068 ja WhatsAppissa osoitteessa +31857731906. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen  [email protected].

Historia 

LumenXL on maahantuonut vuodesta 2009 lähtien Euroopassa ja Aasiassa valmistettuja korkealaatuisia LED-valaisimia. Päävarastomme sijaitsee Alankomaissa, Enschedessä ja markkina-alueemme on pääasiassa Hollanti, Belgia, Ranska, Saksa, Tanska ja Suomi. Kaikkien tuotteiden laatu on taattu itsenäisen laadunvalvonnan toimesta. Voimme myös teettää juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivia mittatilauksella tehtyjä valaisinratkaisuja suurten tilausten yhteydessä.  

Laatu 

Tuotteemme on valmistettu uusimpia tuotantotekniikoita hyödyntäen ja niiden laadunvalvonta on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme. Yhteistyökumppanimme ovat samoja valmistajia jotka valmistavat tunnettuja merkkejä kuten Philips, Osram ja Sylvania.

Kuluttajansuoja

Me LumenXL-tiimissä arvostamme asiakkaitamme ja heidän tyytyväisyyttään. LumenXL:n verkkokauppa ei tuo vain parasta mahdollista palvelua ja tuotevalikoimaa, vaan myös turvallista ja edullista valaistusta. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista esim Googlen arvosteluissa

Asiakasprofiili

LumenXL:n suurimmat asiakkaat ovat yleensä markkinoiden tukku-, ammattiasennus- ja vähittäiskaupan aloilla. Nämä asiakkaat ovat erikoistuneet myyntiin sekä paikallisten kuluttajien palveluun. LumenXL valitaan ensisijaiseksi toimittajaksi erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi. 

Tehokkuus

LumenXL toimii alhaisilla tuotekatteilla alhaisten yleiskustannusten, korkean ostotehokkuuden, älykkään myyntistrategian ja myynnin korkean volyymin ansiosta.

Räätälöidyt hinnat

Tällä sivustolla näkyvät hinnat ovat kuluttajahintoja.  Jos yrityksesi kuuluu johonkin seuraavista luokista - ammattiasentaja, jälleenmyyjä tai tukkumyyjä - pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Näin voimme neuvotella juuri sinulle sopivan hinnan suurien tilausmäärien yhteydessä. 

Kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää verkkosivustosta tai tuotteistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Pyydämme myös ottamaan meihin yhteyttä suurten tilausten tai mittatilaustyön yhteydessä. 

 

Yhteystiedot

Yrityksen nimi: LumenXL bv
Osoite: Euregioweg 277
7532 SM Enschede, The Netherland
Yritystunnus: 66572541
ALV numero: NL 856613654B01
Sähköposti: [email protected]
Puh: +358753264068
Maa: Alankomaat