Asiakaspalvelu
0
Sulje

Kategoriat

Lajitteluperusteet

  Maksutavat

  lumenxl.fi tukee seuraavia maksutapoja:

  • Luottokortit
  • Pankkikortti
  • Klarna lasku
  • Tilisiirto

  Kaikki maksumme käsitellään Mollien kautta.

   


  Mikä on Mollie?

  Mollie on maksupalveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa että he käsittelevät maksuja kolmansille osapuolille, kuten tuotteita ja palveluita tarjoaville yrityksille. Kun ostat jotain verkkokaupastamme maksupalveluntarjoaja Mollie välittää maksun sinulta meille. Siksi on mahdollista, että näet maksutapahtumassa nimenä Mollien etkä  LumenXL.

  Luottoortit 

  Meillä käy Visa, Mastercard ja American Express niin Credit, kuin Debit ominaisuuksilla.

  Pankkikortti

  Pankkikorteista Visa Electron sekä Maestro käyvät.

  Apple Pay

  Apple-laitteiden (Iphone, Ipad, Macbook ja Apple Watch) kautta sinulla on mahdollisuus maksaa Apple Paylla.

  Tilisiirto

  Jos maksat tilauksesi tilisiirrolla, siirrä koko maksusumma kerralla. Kun olet valinnut maksuvaihtoehdon kassalla, aukeaa uusi sivu josta saat tarvittavat tiedot maksun suorittamiseen.

  Huom! On erittäin tärkeää, että kaikki tiedot syötetään oikein, muuten maksua ja tilausta ei voida käsitellä. Tilisiirron käsittelyssä voi kestää 1–4 työpäivää.

   

  Tilisiirto vs. kansainvälinen tilisiirto

  Kun valitset "tilisiirto", saat tiedot paikallisesta pankista omassa valuutassasi. Maksun suorittaminen edellyttää pankkitiliä kyseisessä valuutassa.

  Kun valitset "kansainvälinen tilisiirto", saat eurooppalaisen pankkitilin tiedot. Tilauksesi summa siirretään tilille euroina. Pankkisi voi periä maksun kansainvälisestä tapahtumasta.

  On mahdollista, että voit valita yhden tai molemmat vaihtoehdot, tämä riippuu maassa käytettävissä olevista maksuvaihtoehdoista.

   

  Huomioitavaa:

  Jos viittauskoodi ei ole sama kuin PSP-viitenumero, maksua ei voida yhdistää tilaukseesi ja ostoksen summa hyvitetään automaattisesti tilillesi.
  Jos summa ei vastaa tilauksessa ilmoitettua summaa, ostosumma hyvitetään automaattisesti tilillesi.
  Maksun pitää näkyä tilillämme 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, muuten tilaus peruutetaan automaattisesti. Tilisiirtojen vastaanottaminen voi kestää jopa 5 työpäivää.

  Suorita tilisiirtona tapahtuva maksu yksityisellä tililläsi. Älä käytä välittäjiä, kuten:

  Muut pankit, joissa sinulla ei ole pankkitiliä
  Postitoimistot
  Muut maksajavirastot

  Jos siirto epäonnistuu tai hylätään, maksu siirretään uudelleen kyseiselle toimisto- tai postitilille eikä henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

   

  Vertaile 0

  Lisää tuotteita (max. 5)

  Vertaile