Palautukset

Tilauksiin sovelletaan 30 päivän kokeilujaksoa tilauksen saapumispäivästä alkaen. Näiden 30 päivän aikana voit tarkastella, arvioida ja testata tuotetta kivijalkaliikkeessä tehtävään tuotteen kokeiluun verrattavalla tavalla, ellei toisin mainita. Voit palauttaa tuotteen toimituspakkauksessa, jos kaikki toimitetut osat ovat mukana ja mahdollisuuksien mukaan alkuperäisessä kunnossa.

 

Jos tuote on vaurioitunut, likainen tai puutteellinen käytöstä johtuen, olet vastuussa tuotteen arvon laskusta, joka vähennetään hyvityksestä prosentteina.


Tätä peruuttamisoikeutta ei sovelleta tuotteisiin, jotka on valmistettu mittatilauksena, luonteeltaan selvästi henkilökohtaisia, helposti pilaantuvia ja joiden arvo vaihtelee rahoitusmarkkinoilla myyjästä riippumattomista syistä, yksittäisiin sanomalehtiin tai aikakauslehtiin, äänitallenteisiin ja video- ja tietokoneohjelmistoihin joiden sinetti on rikottu.


Peruutusajan käyttämiseksi sinun tulee ilmoittaa 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, että aiot palauttaa tuotteen. Näiden tietojen antamisen jälkeen sinulla on vielä 14 päivää aikaa palauttaa tilauksesi. Palautamme koko ostohinnan (mukaan lukien mahdolliset toimituskulut) mahdollisimman pian sen jälkeen, kun pakettisi on toimitettu varastollemme, kuitenkin enintään 14 päivän kuluessa. Maksu palautetaan samalle tilille (jos mahdollista), jolla alkuperäinen maksu suoritettiin. Lisätietoa saat käyttöehdoistamme tai ottamalla meihin yhteyttä.


Palautuspyynnöt voidaan lähettää LumenXL tilisi kautta. Jos et luonut tiliä tilauksen yhteydessä, voit tehdä sen vielä jälkikäteen. Kun luot tilin, linkitä tilauksesi uuteen tiliisi käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta jolla teit tilauksen. Tämän jälkeene toimi näin:

 

  1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Valitse '' Omat tilaukset ''.
  3. Valitse '' näytä '' nähdäksesi tilauksen tiedot.
  4. Vastaavan tilauksen yleiskuvaus näytetään nyt. Valitse "Palauta tuotteet" alla.
  5. Sinun on vastattava useisiin kysymyksiin seuraavalla sivulla.
  6. Lähetä palautuspyyntö valitsemalla Lähetä.

 


Saatuamme paketin lähetämme sinulle vahvistuksen mahdollisimman pian. Tässä viestissä pyydämme sinua ilmoittamaan haluamasi vaihtoehdon ostohinnan palauttamisen tai vaihtoehtoisen tuotteen vastaanottamisen välillä "vastaus" -kentässä.

Voit lähettää palautuspyynnön myös sähköpostitse: [email protected] tai lähettämällä viestin asiakaspalveluumme verkkosivun chat-toiminnon avulla. Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman nopeasti.

 

Lähetä palautukset  seuraavaan osoitteeseen:

LumenXL c / o Montapacking BV

Euregioweg 277

7532 SM Enschede

Hollanti

 

Ilmaisethan selvästi lähetettävän paketin olevan palautus. Mikäli mahdollista, on toivottavaa sisällyttää alkuperäinen pakkausluettelo, josta käy ilmi palautettujen tuotteiden määrä. Jos sinulla ei ole enää kuljetusasiakirjaa, nimesi ja tilausnumerosi riittää. Pyydämme sinua säästämään paluulähetyksesi seuranta- ja jäljityskoodin.

Saatuamme sähköpostisi, vastaamme sinulle 24h kuluessa, jotta tiedät että seuraamme palautuspakettisi saapumista.

Yllä olevien vaihtoehtojen sijasta voit myös  tulostaa ja liittää seuraavan lomakkeen palautukseesi: Kuluttajan palautuslomake.