Asiakaspalvelu
0
Sulje

Kategoriat

Lajitteluperusteet

  Yleiset käyttöehdot

  Yleiset ehdot

  Yleiset ehdot LumenXL BV

  Ingenieur Hanlostraat 15 

  7547 RD Enschede

  Alankomaat

   

  Toimitusjohtaja: Jeroen Hoogeveen

  Hollantilainen Yritys / alv-numero: NL 856613654B01

   

  Kysymykset, valitukset ja valitukset lähetetään asiakaspalveluumme:

  Maanantai - perjantai klo 09.30-18:00

  Puhelin: +358 942 4519 32

  Sähköposti: [email protected]

   

  Verkkokaupassa asioivilla on voimassaoleva lakisääteinen peruutusoikeus.

  Henkilötietoja rekisteröidään ja käsitellään henkilötietolain (523/1999) 10 § mukaisella tavalla.

  Olemme aina kiinnostuneita löytämään asiakkaan kannalta tyydyttävän ratkaisun, myös juridisissa kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä ongelmatilanteissa.

  1. Yleistä
  2. Tilaaminen
  3. Hinnat ja maksut
  4. Maksaminen
  5. Toimitus
  6. Peruuttamisoikeus ja laajennettu palautusoikeus
  7. Palauttaminen
  8. Reklamaatiot
  9. Varaukset
  10. Rekisteriseloste ja evästeet
  11. Muuta

  Yleiset käyttöehdot

  1. Yleistä

  Seuraavia käyttöehtoja sovelletaan osoitteessa www.lumenxl.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin, ja ne soveltuvat Suomessa asuviin 18 vuotta täyttäneisiin yksityis- tai yritysasiakkaisiin. Kehotamme sinua perehtymään käyttöehtoihin huolellisesti ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassa.
  Asiakkaan on hyväksyttävä nämä yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkokaupassa. Hyväksymällä yleiset ehdot asiakas sitoutuu noudattamaan yleisiä ehtoja kokonaisuudessaan ja hyväksyy samalla henkilötietojensa rekisteröinnin ja evästeiden käytön LumenXL:n tietosuojakäytännön mukaisesti.
  Verkkokaupassa määräajan yhteydessä mainituiksi arkipäiviksi luetaan kaikki viikonpäivät lukuun ottamatta lauantaita ja sunnuntaita sekä pyhäpäiviä Suomessa ja sopimuksen tarjoajan kotipaikkakunnalla.

  2. Tilaaminen

  2.1. Tilaaminen

  Tilaaminen tapahtuu helposti ja turvallisesti osoitteessa www.lumenxl.fi Tilauksen läpiviemistä varten sinun on hyväksyttävä nämä kauppa- ja sopimusehdot sekä yrityksemme tietosuojakäytäntö. Tilaus astuu voimaan, kun olet vahvistanut maksusi maksuvaiheen viimeisessä kohdassa.

  Maksettuasi tilauksen saat viipymättä sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää tärkeää tietoa, joka sinun tulee säilyttää.

  2.2. Muutokset tilaukseen

  Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected] Huomaathan, että muutoksia voi tehdä vain ennen tilauksen käsittelyä/pakkausta/lähetystä.

  2.3. Tilauksen peruminen

  Voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella Huomaathan, että tilaus voidaan perua vain ennen tilauksen käsittelyä/pakkausta/lähetystä.

  3. Hinnat ja maksut

  Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR) ja hinnat sisältävät Alankomaiden arvonlisäveron (alv) 21%. Toimituksesta voi tulla lisämaksuja, katso käyttöehdoista kohta Toimitus.
  Verkkosivuilla markkinoitavat tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, ellei tarjouksen yhteydessä toisin ilmoiteta.

  4. Maksaminen

  4.1. Korttimaksu

  Verkkokaupassa voit maksaa Suomessa käytetyillä maksu- ja luottokorteilla. Korttimaksut suojaa SSL-salauksella PCI DSS -sertifioitu maksukumppanimme Mollie. Maksu veloitetaan kun tilauksesi lähetään varastoltamme/tilaus suoritetaan loppuun.

  Emme veloita lisämaksuja kortilla maksettaessa.
  Verkkokaupassamme käyvät seuraavat luotto/maksukortit:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express
  • VISA Electron

  Kun teet tilauksen, teemme maksukortillesi katevarauksen. Ostosumma veloitetaan kortiltasi, kun pakettisi on lähtenyt varastolta.

  4.2. Tilisiirto

  Voit maksaa verkkokaupassa myös tilisiirrolla. Tilausvahvistuksesta löytyvät maksettava kokonaissumma sekä pankkitietomme, joiden avulla voit siirtää rahat tavallisena tilisiirtona. Tilauksesi lähetetään vasta kun olemme vastaanottaneet maksusi.

  Jotta voimme tunnistaa maksusi, tilisiirron viestikenttään tulee täyttää tilausnumero sekä sukunimesi. Löydät tilausnumeron saamastasi tilausvahvistuksesta.

  4.3. Klarna lasku

  Voit maksaa mös Klarna laskun kautta. Laskulla makasaessa ostotapahtuman käsittely siirtyy Klarna AB:lle ja tällöin suostut heidän käyttöehtoihinsa. 

  5. Toimitus

  Toimituksesta Suomeen vastaa DHL, jonka yhteistyökumppanina Suomessa toimivat Posti ja Postnord

  5.1 Toimitusaika

  Normaali toimitusaikamme on noin 10 arkipäivää. Toimitusaika on pidempi tuotteilla, joita ei löydy varastostamme. Tämä ilmenee tuotesivulta/ostoskorista/kassalla.

  5.2 Toimitusmaksu

  Toimitusmaksu riippuu tilauksen arvosta seuraavan hinnoitteluperiaatteen mukaisesti:

  Tilauksen arvo 100 € tai enemmän: ilmainen toimitus
  Tilauksen arvo alle 100€: tilaukseen lisätään toimituskulut 9.99€

  5.4 Saamatta jääneet tuotteet

  Jos olet vastaanottanut väärän tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected] taiyhteydenottolomakkeen kautta. Tutkimme tapauksen mahdollisimman nopeasti. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virhe, lähetämme sinulle oikean tuotteen tai palautamme maksusi riippuen siitä, mitä on sovittu tai mikä on mahdollista. Asiakas ei tällaisissa tapauksissa vastaa mahdollisista palautuskustannuksista ja uuden tuotteen toimituskustannuksista.

  5.5 Kuljetuksesta aiheutuneet vahingot ja vaarat

  LumenXL vastaa tilauksestasi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut toimitetun tilauksen. Mikäli vastaanottamasi lähetyksen paketti ja/tai tuote on selvästi vahingoittunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ilman tarpeetonta viivästystä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yhteydenottolomakkeen kautta. Halutessasi palauttaa tuotteen, asiakkaana sinä vastaat lähettämästäsi lähetyksestä ja tuotteista. Siksi kehotamme sinua valitsemaan lähetystavan, joka mahdollistaa lähetyksen jäljittämisen.

  6. Peruuttamisoikeus

  6.1. Peruuttamisoikeus

  Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 vuorokauden peruuttamisoikeus siitä päivästä, jona vastaanotat tilaamasi tuotteet. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa erillistä syytä. Peruuttamisoikeus antaa sinulle oikeuden tarkastella tuotetta tavalla, joka ei vahingoita tuotetta eikä tee siitä myyntikelvotonta. Voit tarkastella tuotetta samalla tavalla kuin tarkastelisit sitä fyysisessä myymälässä.

  6.3. Peruuttaminen

  Peruuttamisoikeuden noudattamisen määräajaksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen 14 vuorokauden määräajan päättymistä.

  Ilmoitta asiasta meille yksiselitteisellä tavalla kuten kirjepostilla, sähköpostitse tai puhelimella. Ilmoitettuasi peruuttamisoikeutesi käyttämisestä, tulee sinun lähettää palautuksen kohteena olevat tavarat viipymättä takaisin meille.

  7. Palautukset

  7.1. Palautusilmoitus

  1. Ilmoita meille aikeestasi palauttaa tuote
  2. Täytä palautuslomake ja toimiteta se palautuksen yhteydessä.
  3. Lähetä paketti meille osoitteseen:

  Euregioweg 277

  7532 SM

  Enschede 

  Alankomaat

       4.  Muista säilyttää kuitti todisteeksi palautuksesta.

   

  7.2. Palautuskustannukset ja asiakkaan vastuu

  Asiakkaana sinä vastaat siitä, että palauttamasi tuote saapuu meille vahingoittumattomana. Sinun tulee paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Suosittelemme, että lähetät tuotteen alkuperäispakkauksessa.

  Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi LumenXL vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta, mikä määritellään tapauskohtaisesti.

  7.3 Tuotteiden vaihto

  Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, suosittelemme palauttamaan tuotteen ja tekemään uuden tilauksen.

  7.4. Takaisinmaksu

  Palautamme ainoastaan tuotteen hinnan, eikä siihen sisälly mahdollisia lisämaksuja, kuten toimituskustannuksia tai maksutapakohtaista maksua. Mikäli palautat vain osan tilaamistasi tuotteista käytettyäsi verkkokauppamme tarjouskampanjaa tekemääsi tilaukseen, pidätämme oikeuden huomioida palautettavassa summassa saamasi alennus, mikäli palautettujen tuotteiden poiston jälkeen alkuperäisen tarjouksen ehdot eivät enää täyty. Näiden edellä mainittujen mahdollisten vähennyksien jälkeen ei palautettavasta summasta vähennetä enää muita kuluja.

  Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla.

  8. Reklamaatiot

  8.1. Reklamaatio-oikeus

  Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta kahden (2) vuoden ajan siitä päivästä, jona vastaanotit tuotteen. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja LumenXL:n välillä tai muuten osoitettavia virheitä.

  Mikäli reklamoit virheellisestä tuotteesta, kun tuotteen vastaanottamisesta on kulunut kuusi (6) kuukautta, tulee sinun pystyä osoittamaan, että vika on alkuperäisvika. Reklamaation myötä korjaamme tuotteen alkuperäiseen kuntoon tai vaihdamme tuotteen uuteen. Tietyissä tapauksissa voi sinulla myös olla oikeus purkaa sopimus ja saada tuotteesta maksamasi summa takaisin.

  Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä.

  Asiakkaana sinun ei luonnollisesti tarvitse maksaa mahdollisia palautuskustannuksia tai uuden korvaavan tuotteen toimituskustannuksia reklamaatiotapauksissa.

  8.2. Reklamaatiosta ilmoittaminen

  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka selventää vielä tarkemmin reklamaatioprosessin toiminnan ja pyrkii löytämään kaikille edullisimman ratkaisun.

  8.3. Yhteystiedot reklamaatioasioissa

  Puhelinnumero:+358 942 4519 32
  Sähköposti: [email protected]

  9. Varaukset

  9.1. Vilpillinen toiminta

  LumenXL pidättää oikeuden perua sopimuksen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.

  9.2. Eriävät tiedot verkkosivuilla ja muissa julkaisuissa

  Mikäli osoitteessa www.lumenxl.fi annetut tiedot poikkeavat muissa julkaisuissa annetuista tiedoista, on kyseisillä verkkokaupan sivuilla annetuilla tiedoilla etusija.

  9.3. Force Majeure

  LumenXL pitää oikeuden olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille LumenXL ei ole mahtanut mitään tai joita LumenXL ei voinut ennustaa tai ohittaa. Tämä koskee mm. viranomaistoimintaa tai -laiminlyöntejä, uutta tai muutettua lainsäädäntöä, työselkkausta, sotaa tai sodan uhkaa, tulipaloa, räjähdystä, tulvaa, luonnonkatastrofia tai suuronnettomuutta.

  10. Rekisteriseloste ja evästeet

  lumenxl.fi rekisteröi ja käsittelee henkilötietoja henkilötietolain (523/1999) 10 § mukaisella tavalla. Rekisteriselosteen ja tietoja evästeiden käytöstä löydät täältä

  11. Muuta

  11.1. Immateriaalioikeudet, logot ja tuotemerkit

  Kaikki www.lumenxl.fi:ssä julkaistu materiaali mukaan lukien logot, ohjelmat, tuotemerkit, tekstit ja kuvat ovat immateriaalioikeuden suojaamia. Tämä tarkoittaa, ettei mitään materiaalia saa kopioida, käyttää tai siirtää kolmannelle osapuolelle ilman oikeudenhaltijan suostumusta. Mahdolliset väärinkäytökset johtavat syytteisiin.

  11.2. Tuotekuvien värintoisto

  Emme voi taata, että tuotekuvien värintoisto vastaa täysin tuotteen luonnollisia värejä, sillä värintoisto vaihtelee eri näyttöjen asetuksista riippuen.

  11.3. Käännös- ja kirjoitusvirheet

  Sivustolla saattaa esiintyä käännös- ja kirjoitusvirheitä.

  11.4. Riidat

  Riidat LumenXL ja asiakkaiden välillä käsitellään kuluttajariitalautakunnassa tai muussa vastaavassa elimessä tai lainmukaisessa tuomioistuimessa.

  Käyttöehtojen versio kesäkuu 2021
  LumenXL BV

   

  Vertaile 0

  Lisää tuotteita (max. 5)

  Vertaile