Vastuuvapauslauseke

Seuraavat käyttöehdot koskevat tämän verkkosivuston (www.lumenxl.fi) käyttöä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen käyttöehdot.

Tietojen käyttö

LumenXL BV pyrkii tarjoamaan aina oikeita ja ajantasaisia ​​tietoja tällä verkkosivustolla. Vaikka nämä tiedot on koottu mahdollisimman huolellisesti: LumenXL BV ei takaa tietojen täydellisyyttä, oikeellisuutta tai ajantasaisuutta. Sivuston oikeudelliset tiedot ovat luonteeltaan yleisiä, eikä niitä voida pitää oikeudellisen neuvonnan korvikkeena. Lumenxl BV ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat verkkosivuston tai verkkosivustolla esitettyjen tietojen käytöstä, tai verkkosivuston virheellisestä toiminnasta. Suhde LumenXL BV: n ja verkkosivuston käyttäjän välillä ei voi syntyä automaattisesti tietojen lähettämisen ja vastaanottamisen perusteella verkkosivuston tai sähköpostin kautta.

Sähköposti

LumenXL BV ei takaa, että sille lähetetyt sähköpostit vastaanotetaan tai käsitellään (ajoissa), koska sähköpostien oikea-aikaista vastaanottamista ei voida taata. Sähköpostiliikenteen turvallisuutta ei voida myöskään taata täysin. Kommunikoidessasi LumenXL BV: n kanssa sähköpostitse ilman salausta hyväksyt tämän riskin.

Hyperlinkit

Tämä verkkosivusto voi sisältää hyperlinkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. LumenXL BV: llä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, eikä se ole vastuussa niiden saatavuudesta tai sisällöstä. LumenXL BV ei siis ota vastuuta vahingoista, jotka aiheutuvat kolmansien osapuolten verkkosivustojen käytöstä.

Immateriaalioikeudet

Kaikki LumenXL BV: n julkaisut ja ilmaisut ovat tekijänoikeuksien ja muiden immateriaalioikeuksien suojaamia. Henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä lukuun ottamatta mitään näistä julkaisuista ja viestieistä ei saa jäljentää, kopioida tai muuten julkistaa millään tavalla ilman Lumenxl BV: n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.