Asiakaspalvelu
0
Sulje

Kategoriat

Lajitteluperusteet

  Valoketju 1W värikkäillä LED-filamenttilampuilla

  €44,95 Hetkellisesti loppu
  27 variaatiota Pituus ja lamppujen määrä: 5 m / 10 lamppua
  • Tuotteemme on valmistettu korkealaatuista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään.
  • Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.
  • Yli 100€ arvoisten tilausten yhteydessä ilmaiset toimituskulut
  • 30 päivän palautusoikeus

  Tuotekuvaus

  Valoketju sopii täydellisesti tuomaan tunnelmaa puutarhaan, juhliin tai  vaikka terassille iltojen hämärtyessä. Valoketju 1 watin värikkäillä LED-filamenttilampuilla, on täydellinen valaistusratkaisu niin suurille piha-alueille, kuin pienille katetuille mökkiterasseillekin. Tässä mallissa tulee mukana 4 erilaista väriä: sininen, punainen, vihreä ja keltainen.

  Filamenttilamput ovat uusin LED- lamppujen sukupolvi. Ne muistuttavat ulkoisesti vanhoja tuttuja hehkulamppuja ja niissä on sisällä jopa hehkulankaa muistuttavat langan muotoiset valodiodit, mutta ne säästävät jopa 70% sähköä vanhoihn hehkulamppuihin verrattuna. Lampun värikästä valoa loistava filamentti varmistaa tasaisen ja täyteläisen värivalon, toisin kuin useimmissa kilpailijoiden värilampuissa, joissa on sisällä valkoinen ledi jonka valon väri on peräisin värikkäästä kuvsta jonka läpi valo siivilöityy. 

  Kestävä ja ekologinen tuote

  Kaikki E27 LED- lamppumme on valmistettu erittäin kestävästä polykarbonaatista, taaten pitkän elinkaaren eivätkä ne sisällä elohopeaa, joten niiden kierrättäminenkin on helppoa. LED- lamput ovat energiatehokkaita ja saavuttavat jopa 20 000 tunnin käyttöiän, jonka johdosta ne ovat erinomaisen ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto perinteiselle pihavalaistusratkaisuille. Kaikki led-lamput valoketjuissa ovat helposti ja nopeasti vaihdettavissa, jonka ansiosta valoketjujen käyttöikä on käytännössä rajaton

  Mitat

  Valoketjun pituus, esimerkiksi 5 metriä, tarkoittaa virtapistokkeen ja kaapelin pään välistä etäisyyttä. 5 metrin valoketjussa virtapistokkeen ja ensimmäisen lampunpidikkeen välinen etäisyys on 0.5 metriä. 10 m valoketjussa pistokkeen ja ensimmäisen lampun pidikkeen välinen etäisyys on 1m ja 15-100m valoketjuissa etäisyys on 1.5m. 

  Lampunpidikkeiden määrä

  Näissä valoketjuissa on joko 1, 2, 3 tai 4 lampunpidikettä metriä kohti. Lampunpidikkeiden tiheys ja määrä riippuu halutun valaistuksen tehokkuudesta. 2 pidikettä metriä kohden on suosituin pidikeiheys asiakkaidemme keskuudessa. 

  Alennus 

  Valoketjut joissa on 3 tai enemmän pidikettä metriä kohti saavat automaattisesti 3% alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti hintalaskurissa kun valitset valoketjun joka täyttää nämä ehdot. 

  Helppo asennus

  Näiden valoketjujen asennus on erittäin yksinkertaista. Ruuvaa vain lamput paikoilleen pidikkeisiin. Ulkokäytössä on tärkeää että lamput on ruuvattu tiiviisti paikoilleen ja kuminen tiiviste rengas on ehjä ja paikoillaan, jotta vesi ei pääse pidikkeen sisälle. Valoketjumme toimivat plug & play periaatteella, eli lampunpidikkeet, tiivisterenkaat ja päätytulpat ovat valmiina paikoillaan eikä sinun tarvitse huolehtia niistä sen enempää. 

  Valoketjujen liittäminen peräkkäin

  Tällä sivulla tarjoamme vakiomallisia ja jatkettavia valoketjuja. Jatkettavia valoketjuja voidaan käyttää vain muiden valikoimassamme olevien jatkettavien valoketjujen kanssa. Tämä johtuu siitä, että jatkettavissa oleviin valoketjuihin on valmiiksi asennettu  pistokejärjestelmä joka ei ole yhteensopiva vakiopistokkeiden kanssa. Valoketjut on helppo liittää  toisiinsa liitäntäjärjestelmän avulla. Jos haluat pidentää tavallista valoketjua, sen voi tehdä kiinnittämällä naarasliitin tavalliseen valoketjuun. Tämä on mahdollista tehdä minkä tahansa pituisille valoketjuille. Kun liität valoketjuja, varmistathan että kokonaisteho ei koskaan ylitä 1500 wattia ja kokonaispituus ei koskaan ylitä 300 metriä.

  Tekniset tiedot

  Tuotenumero
  6011418026067
  Väri
  keltainen, punainen, vihreä ja sininen
  Lampun teho
  1W
  Lumenien määrä
  32-50 lumenia
  Vastaa
  8 watin hehkulamppua
  Kupu
  Läpinäkyvä
  Kuvun materiaali
  Polykarbonaatti
  Pudotuskestävyys
  Kyllä
  Kuparijohdon paksuus
  2 x 1,5 mm²
  Kumikaaplein paksuus
  5 x 13 mm
  Kaaplelin väri
  Musta
  Kaaplein materiaali
  Korkealaatuinen kumi
  Valmiiksi asennetut lampunpidikkeet
  Kyllä
  Lampun mitat
  Ø44 x 84mm
  Himmennettävä
  Ei
  Lampun kanta
  E27
  Nimellisjännite
  AC 220--240 V, 50/60 Hz
  Tiiveysluokitus
  IP44
  Sisältää
  sis. pistoke, himmennin, päätytulppa, lampun pidikkeet, tiivisterenkaat ja lamput.
  Pistoketyyppi
  F

  Asiakkaiden arviot

  4 from 5Perustuu 1 arvioon
  Kirjoita arvostelu
  4 from 5
  Asiakaspalvelu vastaa erittäin nopeasti ja ratkaisi ongelmani hyvin. Tavaroiden vaihtaminen jopa ehdoissa mainitun ajanjakson jälkeen oli mahdollista, jos pakkaus on ehjä.
  Kirjoittanut: Jesse. E 13 heinäkuuta 2021

  Katso myös nämä

  Täydennä ostoksesi

  Valoketju 1W värikkäillä LED-filamenttilampuilla
  € 44,95
  Valoketju 1W värikkäillä LED-filamenttilampuilla
  Pituus ja lamppujen määrä: 5 m / 10 lamppua
  Hetkellisesti loppu
  Lisää ostoskoriin

  Äskettäin katsottu

  Vertaile 0

  Lisää tuotteita (max. 5)

  Vertaile