Asiakaspalvelu
0
Sulje

Kategoriat

Lajitteluperusteet

  Valoketju 3 W LED- filamenttilampuilla, himmennettävä

  €63,95 Hetkellisesti loppu
  93 variaatiota Valon värilämpötila: 3W, 2650K (lämpimän valkoinen, hehkulampun valo ), Pituus ja lamppujen määrä: 5 m / 10 lamppua , Himmennin: Pistoriasiaan liitettevä himmennin (max 280W), sisätiloihin (IP 20)
  • Tuotteemme on valmistettu korkealaatuista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään.
  • Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.
  • Yli 100€ arvoisten tilausten yhteydessä ilmaiset toimituskulut
  • 30 päivän palautusoikeus

  Tuotekuvaus

  Valoketju sopii täydellisesti tuomaan tunnelmaa puutarhaan, juhliin tai  vaikka terassille iltojen hämärtyessä. Valoketju 3 watin lämpimän valkoisilla LED-lampuilla, joissa on läpinäkyvät kuvut, on täydellinen valaistusratkaisu niin suurille piha-alueille, kuin pienille katetuille mökkiterasseillekin. Lamppujen himmennysominaisuuden ansiosta voit säätää valaisun tehoa aina tilanteeseen sopivaksi. Tämä valoketjusetti sisältää himmentimen. Voit valita joko pistorasiaan liitettävän, vain sisäkäyttöön sopivan (IP20) himmentimen, tai ulkokäyttöön sopivan (IP44) himmenninsetin, jossa on mukana myös kaukosäädin. 

  Filamenttilamput ovat uusin LED- lamppujen sukupolvi. Ne muistuttavat ulkoisesti vanhoja tuttuja hehkulamppuja ja niissä on sisällä jopa hehkulankaa muistuttavat langan muotoiset valodiodit, mutta ne säästävät jopa 70% sähköä vanhoihin hehkulamppuihin nähden.

  Kestävä ja ekologinen tuote

  Kaikki E27 LED- lamppumme on valmistettu erittäin kestävästä polykarbonaatista, taaten pitkän elinkaaren eivätkä ne sisällä elohopeaa, joten niiden kierrättäminenkin on helppoa. LED- lamput ovat energiatehokkaita ja saavuttavat jopa 20 000 tunnin käyttöiän, jonka johdosta ne ovat erinomaisen ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto perinteiselle pihavalaistusratkaisuille. Kaikki LED-lamput valoketjuissa ovat helposti ja nopeasti vaihdettavissa, jonka ansiosta valoketjujen käyttöikä on käytännössä rajaton.

  Mikä ihmeen watti?

  Watti tarkoittaa valaistuksessa lampun tehoa. Esimerkiksi jos tahdot luoda himmeän tunnelmavalaistuksen valoketjulla, siihen sopii parhaiten 0.7 tai 1 watin lamppu. Tilojen käytännölliseen valaistukseen sopii 2 watin lamput, kun taas 1.5 watin lamput ovat kompromissiratkaisu näiden kahden välillä. Himmennettävät lamput valoketjussa puolestaan antavat mahdollisuuden säätää valaistuksen tehoa joustavasti tilanteeseen sopivaksi.

  Valon väritys

  Valkoisten lamppujen valon väritys ilmoitetaan kelvineinä. Kelvineissä mitä matalampi numero, sitä lämpimämpi valon väritys. 2000 kelvinin (2000K) lamppu on valon väriltään kynttilämäisen keltainen. 2650 kelvinin lamppu jäljittelee väritykseltään hehkulamppua, joka on myös lämmin väritykseltään, mutta sisältää vähemmän keltaisen sävyjä valossa. 6500 kelvinin lamput puolestaan jäljittelevät päivänvaloa ja tuottavat kylmän valkoista, hiukan sinertävää valoa.

  Mitat

  Valoketjun pituus, esimerkiksi 5 metriä, tarkoittaa virtapistokkeen ja kaapelin pään välistä etäisyyttä. 5 metrin valoketjussa virtapistokkeen ja ensimmäisen lampunpidikkeen välinen etäisyys on 0.5 metriä. 10 m valoketjussa pistokkeen ja ensimmäisen lampun pidikkeen välinen etäisyys on 1m ja 15-100m valoketjuissa etäisyys on 1.5m.  Jos tämä etäisyys on liian lyhyt tarpeisiisi, voit tilata jatkojohdontäältä. Napsautatätä saadaksesi lisätietoja valoketjuista ja niiden mitoista. 

  Lampunpidikkeiden määrä

  Näissä valoketjuissa on joko 1, 2 tai 3 lampunpidikettä metriä kohti. Lampunpidikkeiden tiheys ja määrä riippuu halutun valaistuksen tehokkuudesta. 2 pidikettä metriä kohden on suosituin pidiketiheys asiakkaidemme keskuudessa. 

  Helppo asennus

  Näiden valoketjujen asennus on erittäin yksinkertaista. Ruuvaa vain lamput paikoilleen pidikkeisiin. Ulkokäytössä on tärkeää että lamput on ruuvattu tiiviisti paikoilleen ja kuminen tiiviste rengas on ehjä ja paikoillaan, jotta vesi ei pääse pidikkeen sisälle. Valoketjumme toimivat plug & play periaatteella, eli lampunpidikkeet, tiivisterenkaat ja päätytulpat ovat valmiina paikoillaan eikä sinun tarvitse huolehtia niistä sen enempää. 

  Valoketjujen liittäminen peräkkäin

  Tällä sivulla tarjoamme vakiomallisia ja jatkettavia valoketjuja. Jatkettavia valoketjuja voidaan käyttää vain muiden valikoimassamme olevien jatkettavien valoketjujen kanssa. Tämä johtuu siitä, että jatkettavissa oleviin valoketjuihin on valmiiksi asennettu  pistokejärjestelmä joka ei ole yhteensopiva vakiopistokkeiden kanssa. Valoketjut on helppo liittää  toisiinsa liitäntäjärjestelmän avulla. Jos haluat pidentää tavallista valoketjua, sen voi tehdä kiinnittämällä naarasliitin tavalliseen valoketjuun. Tämä on mahdollista tehdä minkä tahansa pituisille valoketjuille. Kun liität valoketjuja, varmistathan että kokonaisteho ei koskaan ylitä 1500 wattia ja kokonaispituus ei koskaan ylitä 300 metriä.

  Tekniset tiedot

  Tuotenumero
  6011417590569
  Valon värilämpötila
  2000K (erittäin lämmin valkoinen) tai 2650K (lämmin valkoinen)
  Lampun teho
  3W
  Lumenien määrä
  0-200
  Vastaa
  25 watin hehkulamppua
  Kupu
  Läpinäkyvä
  Kuvun materiaali
  Polykarbonaatti
  Himmennettävä
  Kyllä
  Lampun mitat
  Ø44 x 84mm
  Lampun kanta
  E27
  Nimellisjännite
  AC 220--240 V, 50/60 Hz
  Tiiveysluokitus
  IP44
  Pudotuskestävyys
  Kyllä
  Kuparijohdon paksuus
  2 x 1,5 mm²
  Kumikaaplein paksuus
  5 x 13 mm
  Kaaplelin väri
  Musta
  Kaaplein materiaali
  Korkealaatuinen kumi
  Valmiiksi asennetut lampunpidikkeet
  Kyllä
  Sisältää
  sis. pistoke, himmennin, päätytulppa, lampun pidikkeet, tiivisterenkaat ja lamput.
  Pistoketyyppi
  F

  Asiakkaiden arviot

  4 from 5Perustuu 2 arvioon
  Kirjoita arvostelu
  4 from 5
  Hyvälaatuinen kaapeli. 2 varalamppua tulee mukana, mistä plussaa.
  Kirjoittanut: Ari 5 elokuuta 2021
  4 from 5
  Tilasimme 35 metrin valoketjun, jossa on 70 lamppua. Toimitus ja osto sujui jouhevasti ja valoketju sopii mainiosti mökkipihalle. Mietimme aluksi otammeko 1 vai 2 valoa metriä kohti, mutta näin lopuksi 2 lamppua metriä kohti oli parempi valinta.
  Kirjoittanut: Henri 30 Kesäkuu 2021
  Valoketju 3 W LED- filamenttilampuilla, himmennettävä
  € 63,95
  Valoketju 3 W LED- filamenttilampuilla, himmennettävä
  Valon värilämpötila: 3W, 2650K (lämpimän valkoinen, hehkulampun valo ), Pituus ja lamppujen määrä: 5 m / 10 lamppua , Himmennin: Pistoriasiaan liitettevä himmennin (max 280W), sisätiloihin (IP 20)
  Hetkellisesti loppu
  Lisää ostoskoriin

  Äskettäin katsottu

  Vertaile 0

  Lisää tuotteita (max. 5)

  Vertaile