Kauko-ohjattava valaistus: Näin luot ylellisen valaistuksen ulkotiloihin

By:
Kauko-ohjattava valaistus: Näin luot ylellisen valaistuksen ulkotiloihin
Valoketjulla puutarhan tai parvekkeen valaisu käy helposti, mutta aina ei jaksaisi kurotella valoja päälle tai pois kytkettäessä. Onneksi meillä on yksinkertainen ratkaisu tähän ongelmaan: Kaukosäätimellä varustettu himmennin. Tämän himmenninsetin ansiosta sinun ei tarvitse kurotella tai nousta säätääksesi valaistuksen tehoa tai kytkeäksesi valot päälle, vaan kaikki hoituu napin painalluksella kätevästi. Kaukosäätimellä ohjailtava valistus antaa valaistukselle luksuksen tuntua edulliseen hintaan, siispä sen tulisi olla jokaisen valoketjun ostajan ensimmäinen lisävaruste. 

Kaukosäädin himmennystoiminnolla

Kaukosäätimellä voit paitsi kytkeä ulkovalot päälle ja pois, mutta myös himmentää niitä. Kaukosäätimellä voit himmentää lamppuja 25%, 50%tai 75% maksimitehosta. Ajastintoiminnon ansiosta voit sammuttaa valaistuksen puolen tunnin, tunnin, kahden tunnin tai kolmen tunnin kuluttua, eli voit aina varmistaa että valot eivät jää turhaan päälle. Kaukosäätimellä, joka toimii radiotaajuudella (RF), voit ohjailla lamppuja jopa 20 metrin etäisyydeltä. Pehmeä tunnelmavalaistus tai voimakkaampi toiminnallinen valaistus? Päätös on sinun.

Himmenninsarjalla on IP44 -arvo. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää himmennintä ulkona ongelmitta kosteammillakin keleillä.

Kommentit
Olet ensimmäinen kommentoija...
Kommentoi